Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

 

1.      ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Κατά την επίσκεψή σας στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας NASH BY NATASHA AVLONITI  (www.nashbyna.com) είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.nashbyna.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της εταιρίας NASH BY NATASHA AVLONITI που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε ειδικές περιπτώσεις δύναται να χρησιμοποιούνται με σκοπό την γνωστοποίηση προσφορών και νέων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει  η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) η τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

 

 

2.      ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Η εταιρία NASH BY NATASHA AVLONITI προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων.

 

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το  οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί το συγκεκριμένο e-mail είναι υποχρέωση του πελάτη, να μας ενημερώσει χωρίς καμία καθυστέρηση μέσω e-mail ή τηλεφωνικά καθημερινά στο 210-8080727 11:00-15:00.

 

 

3.      ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Η εταιρία NASH BY NATASHA AVLONITI έχοντας ως σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας, όπως και τη διευκόλυνση των συναλλαγών σας, σας παρέχει τις παρακάτω δύο επιλογές πληρωμής:

 

Αντικαταβολή

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

 

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 5€. Η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά κατά την παραλαβή του δέματος σας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

 

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

 

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα OnLine ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

 

*Για την υπηρεσία αποστολής των προϊόντων ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό των 5€ για Ελλάδα, 10€ για Κύπρο και 35€ για χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης.


4.      ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ

 

Όλα τα προϊόντα ράβονται κατόπιν παραγγελίας και λόγω αυτού αποστέλλονται μέσα σε 3 με 8 εργάσιμες μέρες. Σάββατα, Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών. Ως εκ τούτου, αποστολές που πραγματοποιούνται την Παρασκευή θα παραλαμβάνονται τη Δευτέρα. Ενδέχεται οι αποστολές σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το αρμόδιο τμήμα διαχείρισης αποστολών της εταιρίας NASH BY NATASHA AVLONITI για να σας ενημερώσουν για την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος σας.

 

*Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταποιήσεις στο σχέδιο του προϊόντος.

 

5.      ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας.  Η επιστροφή αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί αυστηρά εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και μόνο με την συνεργαζόμενη σε εμάς μεταφορική εταιρεία (ΕΛΤΑ COURIER), ενώ τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αυστηρά στην αρχική τους κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ για αγορές ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.   

 

Στην περίπτωση της επιστροφής έχετε τις εξής δυνατότητες:

 

Αλλαγή

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο (άλλου χρώματος ή νούμερου, εφόσον είναι διαθέσιμο) ή κάποιο άλλο προϊόν. H αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Για αγορές 2 προϊόντων και άνω, η αλλαγή είναι εφικτή μόνο στο ένα προϊόν. Επίσης, αλλαγές που προέρχονται από προηγούμενη αλλαγή δεν δύναται να πραγματοποιηθούν.

 

Επιστροφή χρημάτων

Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας πίσω. Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός ενός 48ωρου από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας. Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται μετά από αλλαγή προϊόντος, σε εκπτωτικά προϊόντα και σε αγορές εντός του showroom.

 

Για διευκρινίσεις των παραπάνω όρων μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-15:00 στο 210-8080727.

 

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων

 

  • ·         Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρίας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Προϊόντα που επιστρέφονται με φθορές ή ζημιές δεν θα γίνονται δεκτά.
  • ·         Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφετε στην εταιρία μας μόνο με την συνεργαζόμενη σε εμάς μεταφορική εταιρεία (ΕΛΤΑ COURIER). Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν επιστροφής δεν θα γίνεται αποδεκτό από την εταιρίας μας.
  • ·         Το προϊόν επιστροφής θα πρέπει να περιέχει τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια) και στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να περιέχονται καταγεγραμμένα τα εξής στοιχεία: ΙΒΑΝ/τράπεζα/όνομα δικαιούχου/τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • ·         Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της αλλαγής αποτελεί η ενημέρωση μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες. 

 

Διαδικασία επιστροφής 

 

  • ·         Μας αποστέλλετε ενημερωτικό e-mail στο info@nashbyna.com ή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 210-8080727 καθημερινά 12:00 -15:00.
  • ·         Στην περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν, η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση του νέου προϊόντος μέσω του courier, αφού πρώτα έχει ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.   
  • ·         Για τη συντομότερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε ΕΔΩ να τυπώσετε και να συμπληρώσετε το έντυπο της επιστροφής και στη συνέχεια να μας αποστείλετε το δέμα σας, αφού πρώτα έχετε σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν όλα τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

 

ΚΥΡΙΑΖΗ 34

 

ΚΗΦΙΣΙΑ

 

Τ.Κ. 14561

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-8080727

 

  • ·         Στην περίπτωση επιλογής «Επιστροφής Χρημάτων», θα σας πιστωθούν τα χρήματα σας, στα αναγραφόμενα στοιχεία του εντύπου που μας στείλατε, εντός 48ώρου και αφού πρώτα έχει πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος.